Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Καλωσόρισμα


Καλως ήλθατε!

 

Καλώς ήλθατε στο 1ο και μεγαλύτερο Ελληνικό site στην παροχή εξατομικευμένων και ιατρικά τεκμηριωμένων διατροφικών προγραμμάτων.

 

Θέλετε να χάσετε βάρος και να το διατηρήσετε; Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Πολλοί πιστεύουν ότι για να χάσει κάποιος βάρος και να βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση και η εμφάνισή του, χρειάζονται δραματικές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Το μυστικό όμως βρίσκεται στη μόνιμη ενσωμάτωση μικρών αλλαγών στην καθημερινότητά μας. Στο youdiet  θα βρείτε προγράμματα διατροφής με νόστιμα και εύκολα υλοποιήσιμα γεύματα  που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα τρώγοντας σωστά και ισορροπημένα.

 

Ο στόχος του youdiet εκτός από την «έξυπνη» και ισορροπημένη διατροφή είναι να προτείνει γεύματα και συνταγές που θεωρούνται «απαγορευμένες» για ένα σωστό και επιτυχημένο αδυνάτισμα, καθώς επίσης να βοηθήσει στη μεγιστοποίηση του μεταβολισμού ώστε να επιτευχθεί η κατανάλωση των περισσότερων δυνατόν θερμίδων μέσα στην ημέρα.

 

Τα γεύματα και οι συνταγές που περιλαμβάνονται στα διατροφικά προγράμματα του youdiet όχι μόνο θα σας «εκπαιδεύσουν» να τρώτε σωστά, αλλά και να φτάσετε στο στόχο σας.

 

Στους γρήγορους και αγχώδεις ρυθμούς που ζούμε, η υπόθεση «σωστή διατροφή», η απόκτηση του επιθυμητού βάρους ή ακόμα οποιουδήποτε επιθυμητού στόχου γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Όμως με απλούς κανόνες και υλοποιήσιμες συμβουλές η «έξυπνη» και «ισορροπημένη» διατροφή συναντά τη γευστική απόλαυση και φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένας συνδυασμός ο οποίος παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Έτσι βελτιώνεται η φυσική μας κατάσταση, η εμφάνισή μας και κατ’ επέκταση η ψυχολογία μας.

 

Το youdiet όχι μόνο θα σας «εκπαιδεύσει» να τρώτε σωστά, αλλά και να φτάσετε στο στόχο σας δίνοντάς σας διατροφικά προγράμματα με συμβουλές και ιδέες για όλα τα ημερήσια γεύματά σας. Υπάρχουν γρήγορα και εύκολα πρωινά, νόστιμα και θρεπτικά γεύματα και έξυπνες ιδέες για σνακεπιδόρπια που θα συμπληρώνουν τις ημερήσιες θρεπτικές και γευστικές σας ανάγκες.

 

Χωρίς ενοχές και ενδοιασμούς, καλή σας απόλαυση.

 

 

Ευμένης Π. Καραφυλλίδης BSc (Hons), MSc , NYSCDN

Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

C.E.O. youdiet,

Διευθυντής Διαιτολογικού Τμήματος, Νοσοκομείου ΙΑΣΩ General